Voltaj a dat reSTART la energie, cu un super concert live pe acoperișul Kiss FM, Magic FM si Rock FM

După atâtea zile petrecute pe canapeaua din sufragerie, după ce ai urmărit toate serialele cool și ai mâncat tot ce era bun prin frigider, astăzi a venit momentul să îți încarci bateriile. În seara aceasta, Voltaj a dat tonul distracției de la înălțime, chiar de pe acoperișul radiourilor  Kiss FM, Magic FM și Rock FM, iar muzica lor a răsunat deasupra Bucureștiului. Dacă la vechile concerte Voltaj, fanii cântau și dansau în fața scenei, de data aceasta, publicul a urmărit show-ul din fața micilor ecrane.

Băieții de la Voltaj și-au adus instrumentele, energia, optimismul și hiturile, și au cântat sub cerul liber, pentru toți românii.

Iată-ne după două luni de stat acasă, izolați. Cel puțin noi, cei din trupă ne-am reunit abia acum și sperăm că în curând vă vom putea revedea și în fața noastră. Dar nu mai avem răbdare până atunci și vrem să vă cântăm, să vă binedispunem, să vă transmitem optimism și energie, pentru că e nevoie. Nu uitați ceea ce am realizat până astăzi, trebuie să ne relaxăm, dar să o facem responsabil! Și am să trec și peste asta… ce va fi, va fi”, a transmis Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

De pe acoperișul radioului Kiss FM au răsunat în această seară hituri precum „Și ce?”, „Pic Pic”, „De mâine” și „Dă vina pe Voltaj”, iar toți cei de acasă le-au mulțumit băieților pentru starea de bine și energia pe care le-au oferit-o. Mesajele au venit din toate colțurile țării, dar și din partea românilor care se află acum în Spania, Germania, Italia sau Olanda.

Muzica ne unește în astfel de momente, ne face mai buni, mai optimiști și mai energici, așa că #IMPREUNA vom trece și peste asta!

Iar dacă nu ai apucat să urmărești concertul în direct, o poți face acum, având la dispoziție înregistrarea de mai jos!

SURSA


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro