Various Brands a inaugurat magazinul reamenajat în incinta Ploiești Shopping City

Retailerul va aduce în magazin colecții exclusive dedicate clienților acestui mall

 

Ploiești, 3 martie 2021 – Various Brands, retailerul național cu articole vestimentare sport și streetwear, a inaugurat magazinul reamenajat în incinta Ploiești Shopping City. Magazinul își întâmpină de acum clienții într-un spațiu cu design modern și primitor, care promite o experiență inedită de shopping pentru clienții care îi trec pragul. Investiția în reamenajarea magazinului de 110 metri pătrați din Ploiești Shopping Center se ridică la 120.000 euro și face parte din planul de dezvoltare pentru anul 2021 al retailerului.

Am ales să reamenajăm magazinul din Ploiești Shopping City, întrucât am considerat că este momentul să îi dăm un aer modern, care să se potrivească nevoilor și preferințelor clienților noștri. Odată cu redeschiderea, vom aduce în magazin colecții exclusive dedicate clienților acestui mall, pentru a le oferi un motiv în plus să își reînnoiască garderoba de sezon”, a anunțat Bogdan Nania, co-owner Various Brands.

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre ofertele magazinelor din Ploiești Shopping City pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

 

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro