APIA Dâmbovița: A început campania de primire a cererilor unice de sprijin!

În atenția fermierilor dâmbovițeni! În perioada 01 martie – 17 mai 2021 APIA Dâmbovița  desfășoară campania de primire a cereri unice de sprijin, în conformitate cu prevederile OG.11/2021 pentru aprobarea schemelor de plăți și a unor instrumente de garantare care se aplică în agricultură în anii 2021 și 2022!

În acest sens  a fost adoptată o strategie de lucru la distanță cu fermierii, menită să asigure continuitatea activității fără a periclita sănătatea beneficiarilor formelor de sprijin sau a personalului. Programarea celor aproximativ 24.000 de fermieri dâmbovițeni s-a făcut pe zile și ore și a fost depusă la Registratura primăriilor din județ pentru afișare în loc vizibil și pentru consultarea de către fermieri în momentul actualizării datelor înscrise în Registrul Agricol în vederea eliberării Adeverinței conforme cu acesta.

APIA Dâmbovița reamintește fermierilor că este foarte important să se adreseze telefonic funcționarului responsabil cu gestionarea cererii pe care urmează să o depună și împreună vor identifica o modalitate prin care să-și transmită acordul pentru închiderea și înregistrarea cererii în Sistemul Integrat de Administrare și Control.

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro