Târgoviştenii au talent! Andra a înmânat trofeul Steluţele Pucioasei unei micuţe de la Palatul Copiilor Târgovişte

Palatul copiilor din Târgoviște a mai avut, de altfel, o clasată pe podium, la categoria de vârstă 7-10 ani, Teodora Tanase, categorie la care și Clubul Copiilor Pucioasa, prin Ana Maria Matei, a urcat pe podium. Andra a fost marea supriză a festivalului, aceasta fiind premiată la rândul ei, de către organizatori, cu o diplomă de excelență și un trofeu, la fel ca și solista Ramona Sora, câștigătoarea a trofeului „Steluțele Pucioasei”, în urmă cu câțiva ani.


Andra nu s-a aflat pentru prima dată la Pucioasa, însă a cântat cu aceeași dragoste pentru fanii de aici, care au umplut la refuz Sala de spectacole a Centrului Cultural din micul oraș. Într-un scurt interviu acordat presei aceasta a declarat că ea cântă cu aceeași dăruire și pentru un public mai mic și pentru unul mai numeros și că s-a simțit foarte bine primită la Pucioasa. În plus, cântăreața a mai afirmat că un festival cum este cel de la Pucioasa poate fi o rampă de lansare pentru tinerii talentați. “Nu știi cine te poate remarca. Cred că este bine să participi, să te vadă lumea, să audă de tine. Eu așa am făcut. Venind din Câmpia Turzii, am cântat acolo, am încercat să mă fac cunoscută și au auzit de mine și au venit ei după mine din Constanța, 3 Sud Est, Costi Ioniță, așa că sfatul meu este să nu renunțe la visul lor și chiar am auzit voci foarte bune aici”, a declarat Andra. Artista a mai spus că le pregătește fanilor un nou videoclip al piesei “What about us”, pe care îl va filma săptămâna aceasta.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca