Târgovişte: Târg de vechituri, ca-n filme

Distribuie:

Câteva tinere aduc în oraş un concept nou, împrumutat din afară şi care a prins bine în oraşele mari ale ţării: Yard Sale. “Sunt din Târgovişte, dar stau în Bucureşti de şase ani şi acolo acest gen de eveniment a prins foarte bine. Cei care au haine sau lucruri de care nu mai au nevoie, se pot înscrie la Yard Sale şi să-şi vândă obiectele sau să facă schimb cu alţi participanţi”, ne explică Eliza Rădulescu, una dintre organizatoare.

Evenimentul va avea loc la Târgovişte, pe 13 iunie, într-o curte vizavi de Biserica Lemnului, unde vor fi amenajate standurile participanţilor. “Ideea a plăcut. Ne-au contactat deja multe persoane. Ne gândim să amenajăm un bar unde se va oferi limonadă şi vom aduce un DJ pentru a întreţine o atmosferă plăcută atât pentru vânzători, cât şi pentru cumpărători. Sperăm ca lumea să primească cu pozitivism evenimentul nostru”, a mai adăugat tânăra.

Cei care doresc să se înscrie la Yard Sale o pot face prin email, la [email protected] Taxa de participare este 50 de lei.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro