Tabără la Dichiu! Oferta de preț și posibilități de petrecere a timpului liber

Cabana “Dichiu” este situata in comuna Moroeni, Platoul Dichiu (imediat dupa Saua Dichiului), judetul Dambovita, la intersectia drumului spre Zanoaga cu cel care urca de la Paduchiosu spre Piatra Arsa,  pe Transbucegi, la altitudinea de 1596m ( la 15 km de DN 71 Târgovişte-Sinaia).

Cabana Dichiu oferă  39 locuri de cazare (camere cu 2, 4, 5 şi 6 paturi) pe 2 etaje, cu grupuri sanitare la fiecare etaj, restaurant cu 40 locuri, internet wireless. Cazarea este de numai  30 lei/ pat în cursul săptămânii și 35 lei în week end. Cabana este dotata cu generator de rezervă, stație de epurare proprie, captare de apă proprie

Pentru că se apropie vacanța, la Cabana Dichiu se pot organiza și tabere. Costul este de 90 lei/persoană și include cazare și 3 mese. Pentru taberele de copii, la 10 persoane plătitoare se asigura un loc gratuit.
De la Dichiu se pot organiza excursii  în zonele superbe ale Bucegilor dâmbovițeni ca Lacul Bolboci, Rezervația turbăria Lăptici,  Peștera Ialomicioarei, Sfinxul sau Babele.
Pentru detalii, tel: 0245 708 541/0735 506 111

Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro