Sute de cai putere la EXPO AUTO TUNING în cel de-al doilea weekend din luna sporturilor

Ploieşti, 10 iunie: Se anunţă un weekend cu sute de cai putere la Ploieşti Shopping City. Seria evenimentelor organizate sub umbrela “Luna Sporturilor” de către cel mai important centru comercial din judeţul Prahova continuă cu EXPO AUTO TUNING, cea mai mare expoziţie de masini tunate în aer liber din judeţ.

Vedetele sfârşitului de săptămână vor fi cele peste 30 de maşini ce aparţin cluburilor A.C.S. No speed Limit România, Unknown Racers, 4ucar.ro, Wanted Club, Madness Club, Night Team Racers, Midnight Club, Low Society Club. Însă, iubitorii de maşini tunate care deţin un exemplar pot să îşi expună automobilele în cadrul expoziţiei.

Curioşii vor avea posibilitatea să se urce la volanul maşinilor expuse şi să admire modificările aduse interiorului acestora. Pe lângă combinaţiile unice de forme şi culori, vizitatorii vor avea parte şi de surprize din partea organizatorilor.

EXPO AUTO TUNING are loc pe 13 şi 14 iunie, între orele 11:00 -19:00, iar accesul este gratuit. Printre maşinile expuse se numără Subaru Impreza, Toyota GT86, un model unic de automobil marca Ford Focus, trei modele-unicate de Dacia Logan și un BMW 2800CSI din anul 1968.

Partener în organizarea evenimentului este A.C.S. No Speed Limit România.

EXPO AUTO TUNING face parte din seria evenimentelor organizate sub umbrela “Luna Sporturilor”, ce are loc până pe 21 iunie la Ploieşti Shopping City. În toată această perioadă, pasionaţii de sporturi indoor şi outdoor sunt aşteptaţi la mall-ul din Prahova pentru a se bucura de weekend-uri pline de distracţie, mişcare şi adrenalină.

Poster EXPO AUTO TUNING

——————————————————————————————————————————————

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro