Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Super Sale Weekend revine în Ploiești Shopping City: reduceri, shopping, premii şi răsfăţ pentru doamne şi domnişoare

 

Ploiești, 13 ianuarie: Super Sale Weekend, eveniment devenit deja tradiţie în Ploiești Shopping City revine cu cea de-a 5-a ediție. Se anunţă 3 zile de reduceri, distracţie şi premii pentru toţi cei care trec pragul celui mai important centru comercial din judeţ şi din împrejurimi în acest weekend.

Reduceri de până la 70% cu ocazia Super Sale Weekend

În perioada 15 – 17 ianuarie, Super Sale Weekend aduce în magazinele din Ploieşti Shopping City reduceri semnificative astfel încât pasionații de shopping se vor putea bucura de preţuri mai mici cu până la 70% la zeci de branduri preferate. Vizitatorii vor putea alege dintre articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, decorațiuni, electrocasnice, cosmetice și produse de înfrumusețare. Ploiești Shopping City găzduiește peste 100 de branduri, consacrate la nivel internaţional şi local, printre acestea numărându-se Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele.

Premii pentru toată gaşca la tombola din Ploieşti Shopping City

Super Sale Weekend anunţă startul tombolei iernii la Ploieşti Shopping City. Pentru fiecare 100 lei cheltuiţi în magazinele centrului comercial, vizitatorii au şansa să câştige unul dintre cele două premii puse în joc. Fiecare premiu constă într-o zi de distracţie la mall pentru câştigător şi prietenii acestuia, o experienţă completă ce include shopping, bilete la film, distracţie şi cele mai delicioase preparate. Detalii complete pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

Răsfăţ pentru doamne şi domnişoare la Beauty Corner

Tot în acest weekend, doamnele și domnișoarele vor putea profita de sesiuni gratuite de răsfăţ special organizate pentru acestea. Printre activităţile ce vor avea loc la Beauty Corner se numără ședințe de make-up, hair-style și testare de parfumuri, oferite de partenerii evenimentului (atelierele ILBAH, Sephora, Douglas și Marionnaud). În plus, clientele Ploieşti Shopping City vor putea testa produse cosmetice şi participa la tombola cu premii pe loc organizată de Pell Amar.

Cei ce aleg să îşi petreacă weekend-ul în mallul din nordul oraşului sunt invitaţi să ia parte şi la demonstrații sportive de kangoo jumps, oferite de New Era Kangoo Club și la EMS Fitness, o procedură de stimulare electrică a muşchilor corpului de la Body Time Ploiești.

Super Sale Weekend la Ploiesti Shopping City

 

————————————————————————————————————————————————–Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Flax Gopo
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media