STUDIU: Ce tip de vacanțe își permit dâmbovițenii

Majoritatea agentiilor de turism le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara vacante la pret redus, in functie de anumite criterii, acestea fiind impartite in trei categorii principale: Early Booking, Last Minute si City Break. Practic, este vorba despre modul in care fiecare persoana actioneaza inainte de a pleca intr-un concediu – fie isi planifica vacanta cu cateva luni inainte, fie se decide in ultimul moment, fie prefera sa calatoreasca 2-3 zile, in special in timpul unui weekend.

Pe baza datelor oferite de Google in ultimele 24 de luni, specialistii DWF si reprezentantii Aerolines.ro au realizat o analiza a obiceiurilor locuitorilor judetului Dambovita in ceea ce priveste achizitionarea pachetelor de vacanta.

La nivelul Judetului Dambovita, toate cele trei categorii au inregistrat cresteri in ultimul an, insa cea mai spectaculoasa ascensiune, de peste 665.22%, se observa la vacantele tip Early Booking, ceea ce reflecta interesul oamenilor de a-si face planurile din timp, beneficiind astfel si de reduceri semnificative din partea agentiilor de turism si de preturi mai bune la biletele de avion.

De cealalta parte se afla pachetele Last Minute, cu o evolutie de doar 1.85% in ultimul an. Ce inseamna acest lucru? Locuitorii judetului Dambovita nu isi permit sa plece intr-o vacanta neprevazuta, indiferent ca sunt conditionati de programul de la locul de munca sau de aspectele financiare, astfel ca se situeaza pe locul 27 la nivel national din acest punct de vedere.

Analizand preferintele oamenilor pentru mijlocul de transport folosit in timpul vacantelor, avionul ocupa prima pozitie in acest sens. Siguranta de care se bucura pasagerii, rapiditatea cu care ajung la destinatie si preturile accesibile sunt doar cateva dintre avantajele pe care le au cei care calatoresc cu avionul. Dar care sunt destinatiile de vacanta pe care locuitorii judetului Dambovita le cauta cel mai mult? “Anul acesta se cauta tot mai des bilete de avion ieftine pentru Bruxelles, Praga, Viena, trei dintre cele mai frumoase orase ale lumii”, a declarat Iulian Scrieciu, online manager la Aerolines.ro.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “STUDIU: Ce tip de vacanțe își permit dâmbovițenii

  • 24 iunie 2016 at 11:41
    Permalink

    Și eu mi-am rezervat din timp un City Break super ofertant la Praga prin intermediul haisitu.ro

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro