Medalii pentru sportivii de la Palatul Copiilor Targoviste la Campionatul Mondial de karate WUKF

Distribuie:
Sportivii de la Palatul Copiilor Targoviste, karate Shorin Ryu au participat in perioada 13 – 20 iunie 2016 la Campionatul Mondial de karate WUKF copii, minicadeti, cadeti, juniori, seniori, ce s-a desfasurat la Dublin Irlanda. In urma unei evolutii stralucite s-au intors acasa cu medalii. Astfel: la categoria minicadeti Avram Robert a ocupat locul 1  la proba de kata  si locul  3 la kumite, Ilau Petrisor a obtinut locul  4 la kata, la categoria cadeti: Constantin Andreea a urcat pe podium obtinand locul 3  iar la seniori, Oana Daniel a cucerit de doua ori podiumul ocupand locul 2 la proba de kata,si de asemenea  locul 3 la kumite si karateka Angelescu Anamaria a obtinut locul 4 la kata.
 Cu aceasta ocazie, sensei Dumitru Alexandru a primit din partea stafului Federatiei Okinawa Karate – Sensei Tamache, Sensei Takashici si Sensei Machino, prezent la Campionatul Mondial de Karate WUKF 2016 de la Dublin, Irlanda, recunoasterea gradului de 7 Dan Kyoshi in sistem karate Okinawan Shorin Ryu, recunoastere oferita pentru prima data unui roman.
Felicitari atat sportivilor cat si  antrenorului Prof.Dumitru Alexandru 7 DAN Kyoshi Shorin Ryu pentru daruirea si pasiunea cu care promoveaza principiile si valorile karate-ului in Romania.
karate Shorin Ryu (2) karate Shorin Ryu (3) karate Shorin Ryu (4) karate Shorin Ryu (5)
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro