S-a deschis patinoarul din Ploieşti Shopping City

Ploiești, 10 decembrie: Sezonul rece aduce la Ploieşti Shopping City bucurie pe gheaţă pentru cei mici şi cei mari. Patinoarul de pe teresa mall-ului din nordul oraşului a fost inaugurat, iar vizitatorii sunt aşteptaţi să testeze gheaţa şi să profite din plin de noua destinaţie de distracţie.

Patinoarul este deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00, acesta aflându-se situat la etajul 1, pe terasa Ploieşti Shopping City. Anul acesta, cei mici au parte de pachete speciale (acces patinoar + masă), dar şi de preţuri promoţionale pentru grupuri. Informaţii complete se găsesc pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

Shopping in peste 100 de magazine şi premii instant

Cei ce sunt în căutarea cadourilor ideale de sărbători, pot profita de tombola cu premii instant. Iubitorii de shopping care vor achiziționa produse în valoare de cel puțin 200 de lei din centrul comercial vor primi pe loc un premiu surpriză – parfumuri, bijuterii, produse cosmetice, electronice şi multe altele. Acesta este oferit, pe baza bonului fiscal, la Biroul de Informații, deschis zilnic, între 10:00 – 22:00.

Distracţia continuă la Fabrica lui Moş Crăciun

Piticii pot profita în continuare de cea mai aşteptată destinaţie de distracţie a sezonului: Fabrica lui Moș Crăciun. Crăiasa Zăpezii îi aşteaptă pe copii cu surprize delicioase și inedite: turtă dulce și ateliere creative. În cadrul workshop-urilor, cei mici vor deveni adevărați artiști și își vor putea exersa talentul creativ la decorarea turtei dulci și a felicitărilor de Crăciun. În plus, aceştia se vor putea costuma în reni și vor putea construi castele din jucării Lego, iar la plecare vor fi răsplătiţi cu o diplomă ce le atestă rolul de spiriduș. Fabrica lui Mos Craciun se află situată în zona scărilor rulante, în Ploieşti Shopping City.

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro