Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

S-a deschis “Târgul de Nunţi din Dâmboviţa“ (FOTO)

“Târgul de Nunţi din Dâmboviţa“, ce are loc în perioada 14-16 februarie, la Muzeul de Istorie Târgovişte, s-a deschis astăzi pentru toţi cei care vor să-şi unească destinele şi sunt în căutarea unor specialiştii care să îi scape de grija organizării nunţii.

Standurile cu rochii de mireasă, costume şi accesorii, bijuterii, decoraţiuni şi aranjamente, servicii şi consultanţă au fost foarte apreciate de vizitatorii care au trecut pragul Târgului de Nunţi chiar în prima zi a desfăşurării acestuia.

Expozanţii îi aşteaptă şi în zilele următoare pe toţi cei care vor să îşi unească destinele şi vor servicii de calitate pentru cea mai importantă zi din viaţa lor.

“Oferim servicii de calitate foto-video şi invităm tinerii care vor să se căsătorească să vadă ofertele noastre. Pachetele pornesc de la 1300 de lei şi pot ajunge la 1500 de lei, în funcţie de dorinţele clienţilor, cuprinzând tot:1000 de  fotografii, filmare Full HD, DVD-uri personalizate“, spune Eduard Gheboianu (foto 2), directorul unei firme specializate în producţie video, fotografii, filmări de eveniment, editare video şi montaj.

  Mai mult, cei interesaţi trebuie să ştie că materialele vor fi montate şi prelucrate de un artist plastic, care ştie ce îşi doresc clienţii săi.

În plus, tinerele îşi caută rochia de mireasă perfectă au acum ocazia să o găsească la Târgul de Nunţi, în cadrul expoziţiei fără vânzare “Mărită-ţi rochia de mireasă“.

 Mirabela Cristea (foto 5) şi Alina Stănescu sunt doar două dintre tinerele care participă la târg cu rochiile lor de mireasă pe care vor să le închirieze şi altor tinere cărora să le poarte norocul pe care l-au avut şi ele în ziua în care şi-au unit destinele cu aleşii inimilor lor.

De asemenea, organizatorul evenimentului, Agenţia ZBS Decor, pregăteşte câteva surprize pentru vizitatorii târgului. Aceştia se pot înscrie, de exemplu, la tombola târgului, unde sunt puse în joc două vouchere pentru decor de nuntă, în valoare de 1000 de lei şi de 2500 de lei.

Doamnele care vor fi prezente la eveniment, alături de partenerii lor, pentru a-şi închiria/vinde rochiile, sunt rugate să susţină şi campania umanitară „Prevenirea cancerului la Sân”, prin care 3.000 de dâmboviţence ar putea beneficia de mamografii gratuite. (Citeşte AICI mai multe).

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media