Peste 2.300 de tranzacţii imobiliare în primele trei luni

Potrivit unei statistici furnizate de Institutul Național de Statistică, în primele trei luni ale anului, în județul Dâmbovița s-au parafat doar 2.343 de tranzacții imobiliare (case, terenuri și apartamente care au făcut obiectul contractelor de vânzare-cumpărare).
Cea mai bună lună din punct de vedere al vânzărilor a fost februarie, cu 930 de contracte încheiate. Chiar și așa, numărul este sub media națională, care este de aproximativ 1.000 de contracte/oraș.

Prețuri apartamente în Târgoviște

Ansamblul Rezidențial „Class Park” din Târgoviște se întinde pe aproximativ 24.000 mp fiind unul dintre cele mai mari ansambluri din tot județul. 14 blocuri găzduiesc apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Acestea din urmă beneficiază chiar și de terasă proprie. Un apartament cu două camere și cu o suprafață cuprinsă între 49 – 81 mp are un preț de pornire de 35.400 euro + TVA. În cazul în care doriți un apartament cu 3 camere, cu o suprafață între 77 – 81 mp, prețul începe de la 56.363 euro + TVA.
Ansamblul este foarte bine amplasat, distanța până în centrul orașului Târgoviște fiind de doar 5 minute.

Potrivit unei analize furnizate de Flatfy.ro, prețul minim per metru pătrat al apartamentelor situate în ansamblurile rezidențiale noi este dublu față de cel mediu al locuințelor din blocurile vechi.


Valeriana

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro