Mesopotamia a deschis primul restaurant din regiune în Ploieşti Shopping City

Ploiești, 17 August 2015: Brandul 100% românesc, Mesopotamia, anunţă deschiderea celui de-al 12 lea restaurant de tip fast – food în Ploiesti Shopping City în urma unei investiţii de peste 150.000 euro. Inaugurarea a avut loc sâmbătă, 15 august.

Brandul este recunoscut pentru mixul unic în România de carne de curcan şi vitel folosit pentru prepararea produselor doner şi kebab, dar şi pentru pâinea şi sosurile realizate în bucătăria proprie. Alte produse ce pot fi servite în cadrul restaurantului sunt pizza şi salatele. În plus, noua locaţie Mesopotamia din cel mai important centru comercial din judeţul Prahova integrează şi conceptul Meso’s Pankakes, un colţ dulce cu clătite, fresh-uri, cafea şi derivate din cafea.

„Mă bucur că începând cu această lună suntem prezenţi şi în judeţul Prahova şi accesibili şi locuitorilor din judeţele învecinate prin prisma caracterului regional al mall-ului. După deschiderea restaurantului din Ploieşti Shopping City urmează să ne concentrăm strategia de dezvoltare în Transilvania, unde ne propunem să inaugurăm cel puţin două locaţii până la sfârşitul anului. Planul de expansiune pentru viitor vizează locaţii în centre comerciale sau spaţii stradale, în localităţile cu peste 150.000 de locuitori.”, a declarat Sebastian Tataranga, Administrator restaurant Mesopotamia.

„Suntem încântaţi că Mesopotamia a ales Ploieşti Shopping City ca locaţie pentru deschiderea primului restaurant din regiune. Consolidăm, astfel, zona de food – court cu un brand aşteptat de prahoveni şi nu numai. Avem convingerea că produsele Mesopotomia vor fi pe gustul celor care ne trec pragul.”, declară Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

Locaţia deschisă în Ploieşti Shopping City este a 12-a a lanţului de restaurante şi va fi deservită de 26 de angajaţi. Mesopotamia mai are deschise unităţi în Bucureşti, Suceava, Iaşi, Bacău, Braşov, Galaţi, Craiova, Constanţa şi Târgu Jiu.

—————————————————————————————————————————————— Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara Bucureștiului, dar și peste 100 de magazine, mixul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Mesopotamia este un brand 100% românesc cu capital românesc, înfiinţat în 2010 în Succeava. Acesta oferă o varietate de produse proaspete: kebab, pizza și salate şi este singurul restaurant de tip fast food din România ce îmbina gustul kebabului de curcan și vițel într-un amestec unic.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro