Masa dumneavoastră de sărbători poate fi perfectă cu ornamentele Artstip Pucioasa

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar mulți dintre dumneavoastră se gândesc deja la masa festivă de Crăciun.

Artstip Pucioasa vă oferă acum cele mai frumoase decorațiuni, la cele mai bune prețuri, astfel încât masa dumneavoastră de Crăciun să fie una memorabilă, cu care să impresionați cei mai exigenți musafiri.

Puteți alege acum suporți de lumânare, platouri și boluri frumos ornamentate din sticlă, pictate manual în atelierul de creație Artstip Pucioasa, care vă vor transforma masa de Crăciun în cea mai frumoasă masă festivă, de care să vă bucurați alături de cei dragi.

De asemenea, pentru ca atmosfera să fie și mai apropiată de sărbătorile de iarnă, puteți opta pentru un bol cu globuri pictate de asemenea cu măiestrie de specialistele Arstip, astfel încât să dați și mai multă culoare mesei de sărbători.

În funcție de gusturile dumneavoastră, puteți completa aranjamentul mesei cu o fructiera, o vază sau pahare, de asemenea disponibile în diferite forme și culori în magazinul Artstip Pucioasa.

Toată gama de produse Artstip este acum disponibilă pe magazinul on-line http://artstip.com.

artstip (1)

artstip (2) artstip (3) artstip (4) artstip (5) artstip (6) artstip (7) artstip (8) artstip (9) artstip (10) artstip (11) artstip (13) artstip (14) artstip (15) artstip (16) artstip (17) artstip (18) artstip (19) artstip (20) artstip (21) artstip (22) artstip (23) artstip (24) artstip (25) artstip (26)

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro