MallMărțișor: Între 1 și 8 martie, Ploiești Shopping City sărbătorește Luna Femeii cu premii surpriză instant

Ploiești, 1 martie 2021 – Între 1 și 8 martie, pentru a sărbători venirea primăverii și Luna Femeii, Ploiești Shopping City a pregătit MallMărțișor, un calendar online cu surprize instant zilnice.

Pentru a participa la MallMărțișor, trebuie urmați 3 pași simpli:

 

  1. Se accesează pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/mall-martisor/ în fiecare zi a campaniei;
  2. Se completează formularul de înscriere;
  3. Se accesează ziua curentă din calendar.

 

Momentele norocoase ale fiecărei zile aduc premii instant din partea brand-urile partenere Ploiești Shopping City: Florăria Siati, Doctor Fiterman, Salamander, Intersport, Meli Melo, Prăjituria Moft, Marionnaud, Heidi, Starbucks, Sabon, OPTIblu, Optiplaza,

 

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătoarele trebuie să se prezinte cu e-mailul de confirmare a premiului la Info Point Ploiești Shopping City, în termenul indicat în regulament.

 

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro