(Foto) Cabron și Paraziții au fost așteptați de sute de pucioseni. Drept răsplată, artiștii au încins atmosfera

Sâmbată a fost, la Pucioasa, seara dedicată fanilor muzicii hip-hop. Sute de tineri, dar surprinzător și câteva zeci de copii, bine poziționați lângă scenă ca să audă versurile ”educative” ale celor de la Paraziții, i-au așteptat pe artiștii promiși și imediat de cum au urcat pe scenă glasurile puciosenilor s-a transformat într-unul singur.

Piese precum ”Pentru frații mei”, ”Eu și iarna sunt pe val”, ”Apa” sau mega-hitul ”Frunzele și iarba” de la Cabron, cântate împreună cu sutele de fani prezenți în Parcul Independenței din Pucioasa, l-au făcut pe Cabron să exclame că atmosfera este extraordinară.

Au urmat ”greii” de la Paraziții, moment în care mulțimea a fost în extraz, mai ales că toată lumea se aștepta la ceea ce avea să urmeze, adică melodiile consacrate, pline de înjurături.

Unii părinți și-au luat copiii și tălpășita când au auzit ceea ce copiii n-ar fi trebuit să audă, comentând că ”așa se educă copiii noștri”, alții în schimb s-au lăsat purtați de impulsuri și au rămas până la final.

Per total, Paraziții și Cabron au făcut show aseară, la Pucioasa.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro