Trei candidaţi eliminaţi la ultima probă a Bac-ului din toamnă

Ultima probă a Bacalaureatului din toamnă, care s-a desfăşurat vineri, cea de alegere a profilului, se pare că a fost cu ghinion pentru trei candidaţi dâmboviţeni, care şi-au încercat norocul încercând să fraudeze examenul, însă au fost eliminaţi din sală.

Este vorba despre doi candidaţi de la Centrul de examen Iordache Golescu Găeşti, care au schimbat ciornele între ei, şi unul de la Centrul de examen N. Mihăescu Târgovişte, asupra căruia a fost găsit un telefon mobil în timpul probei.

Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Anton, la proba la alegere a profilului şi specialităţii (biologie/chimie/fizică/informatică – pt profil real, geografie/socio-umane , pentru profil uman), s-au înscris
1507 candidaţi, din care 332 au absentat.

Conform Calendarului anunțat de Ministerul Educației, primele note vor fi afișate pe 2 septembrie, până la ora 12, urmând ca acei candidați care vor fi nemulțumiți de rezultatele obținute la “examenul maturității” să poată face contestație. Acestea se pot depune în intervalul orar 12.00-16.00, al aceleiași zile.
Contestațiile vor fi rezolvate în perioada 3 – 4 septembrie, urmând ca rezultatele finale să fie afișatepe 5 septembrie.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro