Festivalul Toamnei, la Bezdead, în imagini

Festivalul Toamnei, ce are loc zilele acestea la Bezdead, a adus în localitate oameni din tot județul, care au vrut să vadă ce surprize au pregătit organizatorii primei ediții a acestui eveniment.

Producătorii i-au așteptat cu bunătăți tradiționale: miere, brânză, plăcintă, dar și legume, dulcețuri, zacuscă, compot și alte conserve din cămară, pregătite de părinți și vândute de elevii Școlii Grigore Rădulescu Bezdead.

 

Produc miere de peste 20 de ani, însă este mai mult o pasiune.  Anul acesta nu a fost unul foarte bun, din cauza frigului, dar am mers în pastorală și am reușit să producem.- Ion Samoilă, producător miere Bezdead

 


Primarul Teodora Anghelescu le-a mulțumit producătorilor și tuturor celor implicați în eveniment pentru susținere și implicare și a promis să îi ajute să își promoveze produsele și mai departe.

Reprezentanții firmei care au sprijinit primăria în organizarea evenimentului spun că Bezdeadul are potențial de dezvoltare.

Zona este minunată. Producătorii locali au foarte multe produse care ar putea ajunge pe piețele de specialitate dacă s-ar ști despre ele, iar acesta este un prim pas în promovarea lor. Tocmai de aceea doamna primar Teodora Anghelescu și-a dorit să creeze evenimentul acesta, care să prindă rădăcini și să devină tradiție. -Alice Constantinescu, My Community Association

Au onorat cu prezența lor evenimentul organizat de Asociația Gal Bucegi-Leaota,  în colaborare cu Primăria Bezdead, și au profitat de ocazie pentru a face cumpărături în târg inspectorul școlar general Sorin Ion și politicieni precum Corneliu Ștefan și  Gabriel Boriga, ultimul, fiu ai satului, dar și primari din localitățile învecinate: Fieni, Pietroșița.

Festivalul continuă și astăzi, urmând să se încheie pe seară, cu foc de tabără de poveste. Sunt așteptați să viziteze târgul astăzi președintele Consiliului Județean și alți politicieni.

foto (Facebook Corneliu Ștefan)


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca