“Festivalul Filmului și Cărții Americii Latine” aduce la Târgoviște o parte din civilizația țărilor latine

Săptămâna viitoare, la Târgoviște va avea loc “Festivalul Filmului și Cărții Americii Latine”, un eveniment deosebit, ce va cuprinde o expoziție de carte la Biblioteca Județeană, pe 24 martie, la ora 16.00, iar în intervalul 24 martie-2 aprilie, vizionare de filme la centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia.

În această perioadă, fiecare zi va fi dedicată unui alt film, de la Ziua Filmului Brazilian, până la Ziua filmului Venezuelean.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc pe 24 martie, ora 17.00, la Centrul Internaţional de Conferinţe (sala roşie) al Universităţii Valahia.

Evenimentul este organizat de Universitatea Valahia din Târgovişte, Primăria Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Biblioteca Județeană I.H.Rădulescu,  în colaborare cu Asociaţia de prietenie România – Cuba – Venezuela și Ambasadele statelor partenere în proiect.

De altfel, bazele acestui festival au fost puse în luna februarie a acestui an, când Târgoviștea a fost gazda unor reprezentanţi de seamă din Cuba și Venezuela, pentru a trata cu autorităţile locale posibile colaborări în mai multe domenii, cum ar fi cultural, educaţional sau administrativ.

Pentru cei interesați, programul festivalului este disponibil pe site-ul bibliotecii județene, www.bjd.ro.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro