De la Cititori: Interviu cu bobocii de 10 de la “Ienăchiţă Văcărescu”

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte a lăsat o impresie placută atât publicului, cât şi concurenţilor. Juriul a oferit titlurile de miss şi mister celor mai buni şi talentaţi boboci, cei care au reuşit să-şi ascundă emoţiile şi să obţină în final 10 pe linie. Ei sunt Denisa Tudorache şi Cătălin Gheorghiu, de la clasa a IX-a A.

1. Ce-ţi place să faci în timpul liber? Ce hobby-uri ai?

Denisa: Teatru, dans, pictură, poate chiar câteva sporturi, de ce nu. . . M-aş descrie ca o persoană ambiţioasă şi energică, gata să încerce mereu lucruri noi.

Cătălin: Îmi place să mă plimb, să filozofez şi să-mi văd respiraţia într-un parc, iarna .

2. Te aşteptai să câştigi tu tiltul de Miss/Mister Boboc 2014?

Denisa: Nu mă aşteptam. Nu m-am văzut niciodată ca o posibilă Miss, ba chiar am intrat în acest concurs cu gândul că mă voi distra şi voi capăta o experienţă.

Cătălin: Doar după ce am performat, după ce totul s-a terminat şi lumea deja mi se adresa cu Mister.

3. În ce a constat premiul?

Denisa: Aplauzele publicului şi strigătele puternice ale prietenilor ce au venit să mă susţină, cât şi notele de 10 pe linie la proba de dans au însemnat de sute de ori mai mult decât premiul pe care l-am primit.

Cătălin: O deschidere masivă către propria personalitate, o interacţiune cu un public minunat şi o mostră din realitatea de pe scenă.

4. Cum ai reuşit să cucereşti juriul?

Denisa: Consider că am reuşit să impresionez juriul prin faptul că mi-am ascuns emoţiile şi am zâmbit pe tot parcursul balului, indiferent de situaţia în care mă aflam.

Cătălin: Cel mai probabil pentru că am încercat pe cât posibil să interacţionez cu publicul în fiecare moment de pe scenă.

6. S-a schimbat ceva intre tine si colegii tai de clasa/liceu?

Denisa: În afară de glumele prietenilor ce nu se aşteptau să primesc acest premiu şi urările de “ Felicitări! “ ce vor dispărea în scurt timp, nu este nimic schimbat.

Cătălin: Aproape nimic. Cunoscuţii m-au felicitat, iar necunoscuţii mă vor mai striga ‘’Mister’’. Dupa o perioadă sunt convins că totul va reveni la normal.

7. Crezi că te va ajuta acest titlu pe viitor?

Denisa: Nu, nu cred că mă va ajuta. Aceasta a fost doar o experienţă frumoasă, de care îmi voi aduce aminte mereu.

Cătălin: Singurul mod în care m-ar ajuta ar fi să mă distrez în clasa a-XI-a, când aş fi bucuros să mă implic în organizarea şi prezentarea balului de atunci.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro