Dâmboviţenii talentaţi pot câştiga premii la Interact Talent Show. Citeşte aici detalii:

Dâmboviţenii de toate vârstele sunt aşteptaţi şi anul acesta la Interact Talent Show, un concurs de promovare a talentului organizat de Clubul Interact Târgovişte, aflat la cea de-a doua ediţie.

 Potrivit informaţiilor oferite de Marina Leontescu, membră Interact Târgovişte , concursul va avea loc pe 9 noiembrie, de la ora 11.00, în amfiteatrul Liceului de Arte “Bălaşa Doamna”. La acest concurs pot participa persoane de toate vârstele, finalistul fiind răsplătit cu un premiu din partea sponsorilor.

Participanţii se pot înscrie la cele două secţiuni: individual şi grup.

Taxa de participare este de 5 lei, iar înscrierea şi achitarea taxei se fac la faţa locului. Finalistul va fi, de asemenea, reprezentantul judeţului la finala de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 13-15 decembrie.

Anul trecut, concursul a fost câştigat de Ionela Preda, o violonistă talentată, elevă la Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și Ruxandra Chițescu, care a cântat acompaniată la chitară de prietenul ei, Vasile Ciobanu, ambii fiind elevi la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu.

Interactul este ramură a Clubului Rotary Internațional,  cea mai mare organizație nonguvernamentală la nivel global, și se ocupă cu sprijinirea comunității, a oamenilor care nu au posibilități, dar și a tinerilor, pe care dorește să-i promoveze.

Proiectul Interact Talent Show a fost iniţiat în Târgovişte anul trecut, de către preşedinta clubului Interact Târgovişte pe mandatul 2012-2013 – Andra Mihăilescu, şi este continuat şi în noul mandat de către Andreea Coman (preşedinte Club Interact Târgovişte 2013-2014 ).

La concurs vor fi prezenţi şi membri ai clubului Rotaract Târgovişte, iar preşedintele, Adrian Mocanu,  va face parte şi din juriu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Dâmboviţenii talentaţi pot câştiga premii la Interact Talent Show. Citeşte aici detalii:

 • 24 octombrie 2013 at 0:09
  Permalink

  Pardon, Clubului Interact

  Reply
 • 24 octombrie 2013 at 0:00
  Permalink

  Felicitari Clubului Rotary pentru initiativa!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro