Colecție spectaculoasă de mașini retro, hibride și electrice, prezentată în parcarea Ploiești Shopping City, în cadrul Retro & Electro Parade

Ploiești, 20 mai 2021  – Trecutul și viitorul își dau întâlnire pe patru roți, la Ploiești Shopping City. Între 21 – 23 mai 2021, începând cu ora 10:00, în parcarea Ploiești Shopping City (în fața cafenelelor Starbucks și Tutti Cafe), pasionații de mașini se întâlnesc la cea de-a doua ediție a expoziției Retro & Electro Parade!. Automobile istorice retro marca Retromobil Club România, fabricate între 1928 și 1989, alături de o gamă variată de autoturisme electrice și hibride ale viitorului se reunesc într-o paradă spectaculoasă.

Colecție de GREAT TIMES – peste 80 de modele de autoturisme eco-friendly și mașini de epocă

Zeci de modele de autotursime ecologice, 100% electrice sau hibride, precum și prototipuri de stații pentru încărcare electrică, vor fi prezente la eveniment vineri, sâmbătă și duminică. Printre modelele eco-friendly ce vor putea fi admirate se numără VW Passat GTE Hybrid, VW  ID4, VW  E-Up, Hyundai Ioniq Electric, Hyundai Kona Electric, Hyundai 120M Hybrid, Hyundai Kona N Line M-Hybrid, Opel GrandLand Hybrid, Opel Mokka, BMW i3, BMW 330XDrive Sedan, Ford Kuga PHEV, Ford Puma PHEV, Peugeot e-208, Peugeot  3008 Plug-in-Hybrid, Citroen e-C4 și Citroen C5 Aircross Plug-in-Hybrid.

Sâmbătă, 22 mai, vor putea fi admirate peste 60 de vehicule istorice marca Retromobil Club România, fabricate între 1928 și 1989.

Dealeri auto participanți: Darius Motors Ploiești, DI BAS PRAHOVA, EURIAL Ploiești, PROLEASING MOTORS Ploiești.

În exclusivitate pentru iubitorii de soluții eco-friendly pe două roți, la eveniment vor fi prezente și câteva modele de biciclete electrice de la Valoy Bikes: V. E – Bikes – Fat Bike 500w, V.E. – Bikes – Fat Bike 350 w

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

 

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/retro-electro-parade-colectie-de-great-times1/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

 

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro