Brandul românesc GRID a inaugurat magazinul din incinta Ploiești Shopping City

Retailerul pune la dispoziția clienților acestui mall ultimele colecții ale brandurilor de renume internațional, dar și pantofi sport ediție limitată

 

Ploiești, 12 martie 2021 – GRID, retailerul național cu branduri de fashion sport și streetwear, a inaugurat magazinul din incinta Ploiești Shopping City. Magazinul își va întâmpina clienții într-un spațiu cu design minimalist, urban, fiind amenajat astfel încât să ofere o experiență de shopping facilă, aerisită și relaxată. Investiția totală în noul magazin din Ploiești Shopping City, care are o suprafață de 64 de metri pătrați, se ridică la 130.000 de euro, amenajarea punând în evidență articolele vestimentare și pantofii sport de calitate superioară din ultimele colecții ale brandurilor de renume internațional.

 

„Suntem încântați că am putut să aducem mai aproape de ploieșteni conceputul multibrand al magazinului nostru, acesta fiind cel de-al 11-lea magazin al rețelei. Noua locație din Ploiești Shopping City este bine primită deoarece brandul GRID pune la dispoziția clienților săi produse din noua colecție, dar și pantofi sport ediție limitată, încă de la deschidere. Le mulțumim tuturor celor care au participat și au fost alături de noi la inaugurarea noului magazin. Îi așteptăm, de fiecare dată, în locațiile noastre, când sunt în căutarea unor sneakerși inediți sau a articolelor vestimentare perfecte pentru orice sezon”, a declarat Bogdan Nania, co-owner GRID.

 

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii despre ofertele magazinelor din Ploiești Shopping City pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/, pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro