Bezdeadul a fost astăzi în sărbătoare. Vezi aici ce surprize le-a oferit primăria bezdedenilor de Ziua Localităţii

25 de cupluri “de aur” ale localităţii Bezdead, au fost sărbătorile astăzi, de primăria localităţii, care a organizat un mic eveniment dedicat lor, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Unele cupluri au fost chiar veterane, cu 60 de ani de căsătorie împliniţi, dar toţi au primit diplome şi daruri din partea primăriei, acesta fiind primul an în care se organizează un astfel de eveniment, la Bezdead, iar primăriţa Teodora Anghelescu, aflată la primul mandat, le-a promis vârstnicilor că tradiţia va continua.

După ce o parte dintre sărbătoriţi, printre care  s-au aflat şi părinţii primăriţei, au împărtăşit secretul longevităţii în cuplu, invitaţii au servit şi şampanie şi au depănat amintiri din vremurile de odinioară.

S-au tăiat și panglici

De asemenea, tot astăzi, la Bezdead au fost inaugurate şi câteva obiective realizate de noul edil al localităţii, Teodora Anghelescu, în primul an de la preluarea mandatului. Este vorba despre baza sportivă, cu teren de tenis şi nocturnă, de care avea nevoie echipa de fotbal a localităţii, Voinţa Bezdead, dar şi tinerii comunei, alături de un foişor unde copiii să-şi desfăşoare programele artistice, cu ocazia diferitelor evenimente. Nu sunt, însă, singurele obiective realizate de noua primăriţă, mai multe drumuri laterale din localitate fiind reabilitate anul acesta.

“Am încercat să reabilităm terenul de sport, am realizat şi nocturna şi am reabilitat şi această scenă, transformând-o într-un foişor, unde îşi fac copiii serbările şcolare. Totul este din bugetul local, costul fiind undeva la 2 miliarde de lei, cu baza sportivă. Mai avem puţin de terminat la tribune, dar am vrut să o inaugurăm astăzi.

Este un lucru pe care l-am promis echipei de fotbal şi cred este că nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Cu siguranţă, unii vor spune că puteam să fac altceva, dar, în principiu, cred că acest lucru era necesar şi pentru şcoală şi pentru echipa de fotbal. Fiind în vacanţă, copiii pot să joace fotbal, tenis, în acest loc. În timp, vom încerca să stabilim o taxă pentru nocturnă, pentru a putea să o întreţinem şi o să le cerem tinerilor, în primul rând, să o păstreze.

Cred că anul acesta, după cele trei drumuri făcute, baza sportivă şi mai avem un drum în lucru, o să mă opresc, pentru că nu mai avem bani în buget. Asta mi-am propus. Să vedem ce o să mai reuşim cu asocieri. Facem parte şi dintr-un GAL, unde am depus două proiecte şi suntem în faza de a semna contractul de finanţare, tot pentru drumuri. M-am axat tot pe drumuri, pentru că avem avantajul de a avea o comună frumoasă, dar cu foarte multe drumuri laterale catastrofale”, spune Teodora Anghelescu.

La Ziua localităţii au fost invitaţi şi primarul Târgoviştei Gabriel Boriga, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu şi vicepreşedinţii CJD, Leonardo Badea şi Gabriel Grozavu.

Chiar dacă pe seară ploaia şi-a făcut simţită prezenţa, oamenii s-au bucurat de concertul mai multor artişti, la un mic, o bere şi-o vorbă bună, până la venirea nopţii.

nuntaaur

nuntaaur2
nuntaaur3

nuntaaur4

baza

foisor

teren

 

897


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro