Bere Gratis, Shift și Xonia, artiștii care vor concerta de Zilele Cetății Târgoviște

Reprezentanții Primăriei Târgoviște au prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, programul Zilelor Cetății 2014, un program care se anunță și anul acesta un maraton de activități pentru toate gusturile și toate vârstele. (Vezi AICI programul complet).

Și, pentru că cei mai mulți târgovișteni erau curioși care sunt artiștii ce vor concerta sâmbătă, în Parcul Chindia, astăzi, primarul interimar al municipiului, Ciprian Prisăcaru, a dezvăluit numele acestora: Trupa Bere Gratis, Shift și  Xonia, alături de care vor cânta, bineînțeles, artiști locali.

O altă noutate în acest an o aduce Meciul Vedetelor-Consiliul Local vs.Generația de Aur, fiind invitate anul acesta nume grele ale fotbalului românesc: Gică Hagi, Miodrag Belodedici, Puiu Iordănescu, Andrei Țicleanu și alții. Așa cum a mai informat primarul Ciprian Prisăcaru, arbitrii meciului vor fi Ion Crăciunescu și Alexandru Tudor. Locația va fi Piața Tricolorului, unde se vor monta tribune, la fel ca și anul trecut.

Târgoviștenii se vor putea înscrie la competițiile sportive ce se vor desfășura pe parcursul celor șase zile de sărbătoare, la workshopurile medievale de la Curtea Domnească, vor putea viziona filme prezentate în cadrul Caravanei TIFF, la Teatrul de Vară, scenetele istorice de la Curtea Domnească. De asemenea, nu vor lipsi din program parada medievală, Festivalul Internațional de Folclor, lansările de carte din cadrul salonului Editorial I.H.Rădulescu, dar și lansarea Cronologiei Enciclopedice a Municipiului Târgoviște, coordonată de omul de litere George Coandă, spectacolele de teatru pentru copii, Târgul Meșterilor Populari, Gala de Excelență, acordarea diplomelor de cetățeni de onoare și alte evenimente deosebite.

Chiar dacă anul acesta bugetul programului zilelor Cetății este mai mic față de anul trecut, adică de 350.000 de lei, reprezentanții municipalității prezenți astăzi la conferinșa de presă, primarul Prisăcaru, viceprimarul Cristi Stan, city managerul Gabriel Cioacă și consiliera Alina Dumbravă, au declarat că speră ca târgoviștenii să participe la activitățile ce vor avea loc în aceste zile și să se bucure de ele.

Citește și

ÎN MIJLOCUL LUCRURILOR – IONUȚ CRISTACHE: ĂIA HOȚI, ĂȘTIA HOȚI…

ionut-cristache-600x400

Mai multe ateliere la cursurile de fotografie FotoArt Studio din această toamnă 

scoala foto afis octombrie

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro