Rovana Plumb a adus 4 europarlamentari la Spitalul din Pucioasa!

Ieri, în cadrul acţiunilor de campanie electorală ale Ministrului Mediului, Rovana Plumb şi Leonardo Badea, candidaţi pe colegiul de deputaţi, respectiv senatori, Pucioasa a primit vizita a 4 europarlamentari ai grupului PSD: Daciana Sârbu, Corina Creţu, Viorica Dăncilă şi Cătălin Ivan. “Am regetat când a plecat din Parlamentul European, dar sunt convinsă că România  a câştigat un ministru foarte bun şi dumneavoastră un deputat foarte bun” a transmis europarlamentarul Viorica Dăncilă, o bună prietenă a ministrului mediului. “Nu am crezut în campanie mea, cum cred în această campanie” le-a spus celor prezenţi şi liderul grupului PSD din PE, Cătălin Ivan.

După întâlnirea cu electoratul,  la Casa de Cultură a oraşului, grupul a vizitat unitatea medicală din localitate. Spitalul Orăşenesc Pucioasa este al doilea ca mărime, după spitalul din Târgovişte şi deserveşte toată zona de nord a judeţului. În programul său electoral, Rovana Plumb a punctat şi modernizarea spitalului, care se află în administraţia consiliului local ceea ce face aproape imposibilă dotarea şi reabilitarea din fonduri locale. Medicii le-au cerut candidaţilor, viitori parlamentari, două lucruri: modificarea legii finanţelor publice, care la momentul actual sufocă actul medical şi debirocratizarea sistemului, doctorii petrecând mai mult timp scriind hârtii, decât consultând pacienţi.

Într-unul dintre saloane, Daciana Sârbu a avut parte şi de o supriză plăcută. O bătrână aflând că este de la PSD, i-a spus că-i place de “băiatul asta Ponta. E tânăr şi vorbeşte frumos!”. Aflând că stă de vorbă chiar cu soţia lui Victor Ponta, femeia  a rugat-o să-i transmită primului ministru să mai mărească pensiile şi să de-a de lucru celor tineri.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro