Nou la Hymarco Târgoviște! Consultații în domeniul puericulturii. Pentru părinți mai bine pregătiți!

Clinica Hymarco Târgoviște vă așteaptă în fiecare zi de marți, începând cu ora 14.00, la un program de consultații în domeniul puericulturii, pentru grupa de vârstă 0-2 ani, pentru a fi mai bine pregătiți să aveți grijă de copilul dumneavoastră.

Puericultura este o ramură a medicinei, care se ocupă în special de creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului în primii ani de viață.

În cadrul consultațiilor de puericultură se oferă noțiuni elementare privind îngrijirea nou născutului și sugarului, consiliere privind alăptarea, control medical periodic, urmărirea creșterii, dezvoltării neuro-motorie, vaccinări și efectuarea de vaccinări suplimentare, dar și informații despre diversificarea hranei. De asemenea, părinții vor afla în cadrul acestor întâlniri care este schema adecvată a stării de nutriție a sugarului.

Medicul care vă va oferi consultanță în acest domeniu este medicul Roxana Aldea.

Programările se fac la unul dintre numerele de telefon 0374 903 000 sau 0740 104 000 sau direct la sediul clinicii, din Târgoviște, Str. Poet Grigore Alexandrescu , în spatele Primăriei.

De asemenea, vă reamintim faptul că în cadrul Clinicii Hymarco se organizează cursuri de puericultură pentru viitorii părinți.

Cursurile au fost organizate cu inițiativa firmei Bayer și a firmei Solacium, cu sprijinul doctorilor dr. Daniela Uzdriş şi dr. Roxana Aldea și le vor oferi viitorilor părinți toate informațiile necesare îngrijirii unui copil.

Citește și CREDEȚI CĂ NU SUNTEȚI PREGĂTIȚI SĂ AVEȚI GRIJĂ DE UN COPIL? CLINICA HYMARCO ORGANIZEAZĂ CURSURI DE PUERICULTURĂ

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro