Donație consistentă a Aso Cromsteel pentru aparatură medicală la SJU Târgoviște

Distribuie:
Societatea  Aso Cromsteel Târgoviște a donat aparatură medicală în valoare totală de 516.077,61 lei, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Vezi și: Ambulatoriul de Specialitate și UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, extinse cu fonduri europene

Este vorba despre : un ecograf multidisciplinar în configurație cu 2 sonde, un ecograf portabil în configurație cu 2 sonde, o sondă ecografică pentru glanda tiroidă, 10 monitoare funcții vitale, 8 electrocardiografe, un aparat electroterapie, un aparat laser terapeutic, un aparat electroterapie cu vacuum, un aparat terapie combinată electroterapie – laser și un aparat TECAR.

Este o sponsorizare fără precedent în istoria spitalului, cu o valoare deosebit de mare, noi nu am primit direct banii, ci aparatura, care a fost distribuită deja în diverse secții ale spitalului, în funcție de necesar. (…) Mulțumesc autorităților, conducerii Consiliului Județean Dâmbovița, care se implică în activitățile spitalului.” a declarat Claudiu Dumitrescu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

 „Aso Cromsteel a gândit această sponsorizare tocmai pentru a ajuta comunitatea unde își desfășoară activitatea. (…) Întrucât ne desfășurăm activitatea aici, acesta este locul unde vrem să investim.” a declarat în cadrul unei conferințe de presă, Radu Ungureanu, directorul societății.

Conducerea CJD, în subordinea căreia se află Spitalul Județean, speră ca astfel de acțiuni să nu fie singulare: “Eu sper că este doar un început și, în numele instituției pe care o reprezint, vă asigur că avem toată deschiderea să ne implicăm și vă așteptăm alături de noi și în alte proiecte cu impact social.” a spus Alexandru Oprea, președinte CJD.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro