Ambulatoriul de Specialitate și UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, extinse cu fonduri europene

Miercuri, 27 martie 2019, la Târgoviște, au fost semnate contractele de finanțare pentru „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște” și ”Reabilitarea, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”.

Cele două au o valoare cumulată de aproximativ  20 de milioane de lei.

Semnarea a avut loc în cadrul unui  evenimentul, organizat la inițiativa președintelui PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, în prezența viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu, a secretarului de stat, Adrian Ionut Gâdea, dar și a directorului ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.

Proiectul pentru ambulatoriul de specialitate presupune extinderea actualei constructii, în partea de nord a spitalului, pe aliniamentul corpului Reumatologie. Noua  clădire va avea demisol, parter şi 2 etaje.  La demisol, vor fi amplasate vestiarele personalului şi centrala termică. Parterul va găzdui o sală de aşteptare, cu o capacitate de 40 de persoane, un punct de recoltare, cabinetele de ortopedie, oftalmologie şi cardiologie şi săli de tratament.

Potrivit unui comunicat CJD, cabinetul de cardiologie este prevăzut cu o sală EcoDoppler şi testare la efort, precum şi cu un cabinet de explorări funcţionale non-invazive (EKG, EEG). L aetajul I vor fi două secţii, oncologie şi diabet şi boli de nutriţie, separate prin două zone de aşteptare, iar la etajul II, cabinetul de urologie, cu sala de tratament aferentă şi zona de explorări funcţionale minim invazive (gastroscopie, endoscopie – colonoscopie şi terapia durerii).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro