Cu banca de sânge… în hol! Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița cere ajutorul CJD pentru găsirea unui sediu adecvat!

Centrul  de Transfuzie Sanguină Dâmbovița stă cu banca de sânge în hol, chiar la intrarea în instituție! Lipsa spațiului este problema majoră cu care se confruntă conducerea Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița care cere sprijinul autorităților județene în găsirea unui sediu adecvat.

Banca de sânge nu este singurul echipament care își așteaptă rândul la despachetare și  la punerea în funcțiune. Și alte echipamente noi  – nouțe au parte de același regim din cauza crizei de spațiu.

,,Anul acesta trebuie să pornim o cruciadă în legătură cu spațiul, pentru că stăm în hol cu banca de sânge, la intrare, abia putem să ne strecurăm și nu pot s-o mut în altă parte pentru că nu am unde. Sunt echipamente noi pe care nu le-am desfăcut, este un frigider gen bancă de sânge, echipament primit recent pe care l-am lăsat depozitat acolo, în țiplă, pentru că nu avem unde să-l punem.

Am făcut adresă la CJD, aștept răspunsul… Aștept să treacă 30 de zile și să vedem răspunsul. De la  Consiliul Local Târgoviște mi s-a răspuns că nu au spații pentru noi. Vreau să am  răspunsurile toate, ca să văd pe unde mă mai adresez, pentru că este păcat, am primit scaune ghidate cu telecomandă, scaune electrice care trebuie montate…

Sunt în centru cu o grămadă de pachete care stau nedesfăcute din lipsă de spațiu… Este momentul acela în care nu mai ai ce să faci. Trebuie neapărat  să fim văzuți altfel și ajutați pentru că este vorba și de imaginea județului nostru… Aștept să găsim o soluție. Trebuie să găsim o soluție care să nu incomodeze pe nimeni, dar să fie pentru binele donatorilor.

Am acum mai multe scaune de recoltare și astfel  timpul de așteptare se va scurta. Se va putea recolta la mai multe scaune, avem mai multe aparate noi. Lucruri care nu s-au întâmplat de 20 de ani se întâmplă acum și e păcat să nu putem să avem un centru de acest calibru’’, este semnalul de alarmă pe care îl trage din nou directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, dr. Iulia Stanciu.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro