Clinica Valleriana: Noi specializări medicale au intrat sub contract cu Casa de Sănătate

 

Clinica Valleriana vine în întâmpinarea nevoilor pacienților săi și își dezvoltă portofoliul! Astfel, din 17 august, consultul și rețetele pentru specializarea Neurologie, au intrat sub contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel încât puteți beneficia de gratuitate dacă prezentați bilet de trimitere de la medicul de familie. Dr. Ancuța Maria Pleșeru, medic Specialist Neurologie, vă așteaptă pentru a vă oferi cele mai bune tratamente și sfaturi medicale.

De asemenea, Clinica Valleriana a lansat primul proiect de mare efect pentru Diabetici. Medicii Chioveanu Marinela și Stoian Cristina vă așteaptă cu biletul de trimitere de la medicul de familie pentru consultații gratuite și rețete compensate.

Dacă sunteți interesaţi puteți obţine mai multe detalii şi puteți face programări la sediul clinicii din Târgoviște, din Calea Domnească, nr 226, care este deschisă de luni până vineri  între orele 8.00-20.00 şi sâmbăta, între 10.00-20.00 .

Mai multe informații și programări puteți face la  numerele de telefon 0245-222/203, 0245-222/204 sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/clinicavallerianamed/

Consultațiile se fac pe bază de programare, iar masca este obligatorie.

 

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro