Joi, 20 august, Dâmbovița Mall își deschide porțile pentru public. Vezi cum arată Mall-ul

Primul Mall din județul Dâmbovița, investiție a Prime Kapital, dezvoltator și investitor pe piața imobiliară din Europa Centrală și de Est, își deschide porțile pentru public, joi, 20 august. În avanpremieră a fost organizată o conferință de presă pentru prezentarea generală a proiectului, la care au luat parte reprezentanții investitorului, dar și cei ai administrației locale și județene.

“Dâmbovița Mall s-a construit într-un context dificil și este un proiect de succes. Sunt 2 ingrediente ce stau în spatele acestui succes: Pe de o parte este vorba despre o situație financiară foarte solidă a grupului nostru, de cealaltă parte este vorba de o echipă excepțională de care ne bucurăm al prime capital. Resursele financiare sunt importante pentru că ne permit să construim fără sprijinul unei terțe părți. Asta ne permite că în momentele dificile să ducem la bun sfârșit astfel de proiecte. Dâmbovița Mall este unul dintre ele” a spus pentru presa locală, Mihai Vasilescu,  reprezentantul Prime Kapital.

În zonă s-au investit peste 22 de milioane de lei de la bugetul județean pentru investiții în infrastructura publică.

“Acest proiect s-a născut din dorința de mai bine pentru Dâmbovița, pentru municipiul Târgoviște. Cred că este un pas înainte și o palmă dată acelora care spun că acest județ se zbate în sărăcie.18 milioane de euro la bugetul autorităților locale cred că sunt un pas înainte pentru oricine. Consiliul Județean Dâmbovița a fost un partener loial și corect în această acțiune pentru că ne-am ținut promisiunile la centimetru. Ceea ce nu se știe este că girația de la podul de la combinat nu era în proiectul inițial și am făcut-o contra timp, ceea ce nu se știe că atunci când m-am întors la Consiliul Județean cu greu v-am convins că vom termina drumul pe care astăzi se circulă în condiții de siguranță. Nu e suficient să ai viziune, ci să ai si capacitatea de a implementa astfel de proiecte.” a declarat Alexandru Oprea – președinte CJD.

“Este un lucru așteptat de târgovișteni, de dâmbovițeni. Este rezultatul unui parteneriat public privat chiar dacă nu formalizat însă un parteneriat care a condus la etapa cea mai importantă de dezvoltare urbanistică a municipiului Târgoviște din ultimii 30 de ani. Dâmbovița Mall reprezintă, dincolo de investiția de care vorbim astăzi, un complex de investiții realizate de investitorul privat care a  reprezentat și catalizatorul dezvoltării acestei zone, dar și de către administrația publică județeană și administrația publică locală (drum, sistem de iluminat public, sistem de canalizare).” a precizat și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

În Mall vor funcționa spații comerciale ale: Carrefour Hypermarket, C&A, LC Waikiki, Sinsay, Hervis, House, Cropp, Intersport, Sportisimo, DM, Sizeer, Noriel, New Yorker, CCC, Pepco, Deichmann, Altex, Flanco,  Boutique17, Meli Melo, U.S.Polo ASSN, Smyk, Teilor, Kendra, Splend`or, Happy Day, Juba Caffe, KFC, Spartan, Mesopotamia, Bunătăți Ardelenești, Orange, Banca Transilvania, Arsis, Travel Brands, Total Wash, Animax. Totodată, începând cu data de 20 august, dâmbovițenii vor beneficia de un nou spațiu modern al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, situat la etajul 1 al Centrului Comercial, unde se vor efectua toate activitățile de înmatriculare vehicule, examinări și  eliberare premise auto.

“Dâmbovița Mall își așteaptă clienții în spații moderne pentru cumpărături, în spații moderne pentru petrecerea timpului liber, oferindu-le atât clienților cât și angajaților noștri care își vor desfășura activitatea aici, condiții de siguranță în vremurile pe care le trăim. Pandemia ne-a cuprins, ne-a influențat viața, trăim vremuri pe care nu cred că  le-am imaginat vreodată, trăim o nouă realitate și trebuie să ne conformăm că să trecem cu toții cu bine peste asta.” a spus Florin Anton, director Dâmbovița Mall. Există circuite pentru clienți și 11 stații de igienizare pentru limitarea riscului răspândirii Covid-19. Dâmbovița Mall are o suprafață desfășurată de 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro