Iarna este ca vara, într-o piscină încălzită!

Regretele după anotimpul cald, în care puteai să te relaxezi în piscină nu vor mai rămâne doar regrete. Grație soluțiilor de încălzire piscine, acum poți face baie la o temperatură ridicată chiar și iarna. Și se mai spune că “iarna nu-i ca vara”! Într-o piscină cu încălzire, te poți bucura de o vară continuă chiar și atunci când ninge în jurul tău.

Dotându-ți piscina cu o soluție de încălzire (pompă de căldură, încălzitor electric, schimbător de căldură, acoperiș, etc.), aceasta va continua să fie locul tău de relaxare pe durata întregului an. Ce poate fi mai confortabil decât să poți admira frumusețea fiecărui anotimp, în timp ce te bucuri de o baie relaxantă în piscina proprie?

Încălzirea piscinei – soluția ideală nu doar pentru relaxarea ta, ci și pentru prelungirea duratei de viață a piscinei!

Dincolo de avantajele furnizate ție, în calitate de beneficiar principal, piscina ta se va “bucura” și ea de câteva facilități. Foarte important pentru asigurarea extinderii duratei de viață a piscinei este optarea pentru cea mai bună soluție de încălzire, adecvată tipului de materiale din care este construită această facilitate, dimensiunii, zonei geografice și evoluției temperaturilor în timpul iernii, etc. În acest caz ai nevoie de sfatul unor specialiști, așa cum este echipa Piscine Pacific, pentru că fiecare piscină este unică în felul ei, din acest punct de vedere.

Piscinele construite au nevoie de un anumit tip de încălzire, la fel cum se întâmplă și-n cazul celor montate. Opțiunile de încălzire sunt variate, dar fiecare piscină necesită un tip de încălzitor specific, de a cărui instalare se leagă foarte mulți factori. Implementarea unui soluții inadecvate nu va conduce doar la neasigurarea calității apei din piscină, ci va reduce și durata de viață a aceștia. Printre efectele negative ale montării unui dispozitiv de încălzire necorespunzător, se numără și afectarea nivelului de PH al apei (care poate afecta în mod negativ atât sănătatea utilizatorilor piscinei, cât și a materialelor din care aceasta este construită).

Prin urmare, piscina ta are nevoie de ajutor specializat pentru a-ți oferi maximul de avantaje pentru care a fost concepută. Iar tu te vei bucura de ea, atât vara, cât și iarna, la fel de mult, pentru că dispui de o piscină pregătită pentru a fi folosită la același nivel de calitate pentru întreg anul. Bucură-te de oaza personală de relaxare ori de câte ori dorești, indiferent că este vară sau iarnă!


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro