VIDEO ŞOCANT: Tânără bătută în curtea Şcolii Speciale Târgovişte, sub ochii unei îngrijitoare

Scene incredibile se derulează destul de des în incinta Şcolii Speciale din Târgovişte, acolo unde se află şi Centrul Floare de Colţ. Vecinii instituţiei spun că sunt sătui de ceea ce se întâmplă acolo. Imagini precum cele de mai jos nu fac decât să întărească spusele vecinilor instituţiei.

O înregistrare video, făcută publică, arată cum o tânără este bătută şi înjurată de un tânăr care pare de etnie romă. . În timp ce-i cară pumni şi picioare, o angajată sare în sprijinul tinerei, aproape rugându-l pe tânăr să încetete. Deşi lovită, fata ripostează şi ea cu ajutorul unei prietene, încăierarea fiind generală. Angajată nu solicită sprijinul pazei sau al poliţiei, părând familiarizată cu astfel de practici. Scena are loc sub ochii altor copii instituţionalizaţi aici.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”-rW6rzQJAKM”]

În luna septembrie, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat percheziţii la Complexul de Servicii Sociale “Floare de Colţ”, din curtea Şcolii Speciale.  În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2014,  suspecţii   au recrutat, transportat şi adăpostit mai multe minore  instituţionalizate în centrul de minori aparţinând D.G.A.S.P.C. Dâmboviţa din municipiul Târgovişte pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, pentru a obţine foloase materiale. S-a stabilit că o angajată din cadrul DGASPC Dâmboviţa- Complexul de Servicii Sociale “Floare de Colţ” în calitate de supraveghetor, i-a ajutat cu intenţie pe suspecţi  să  exploateze sexual   două minore.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro