VIDEO – Mascații au descins la un producător ilegal de băuturi alcoolice din Caragiale

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”BLiaIm5kLD0″]

PERSOANĂ BĂNUITĂ DE PRODUCERE ŞI COMERCIALIZARE ILEGALĂ DE BĂUTURI ALCOOLICE, REŢINUTĂ 

 Poliţiştii dâmboviţeni au ridicat 1.742 de litri de băuturi alcoolice, trei instalaţii pentru băuturilor alcooliceşi o armă de tir sportiv, deţinute fără drept, în urma unei percheziţii. Cel care le deţinea a fost reţinut.

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Dâmboviţa au descins la locuinţa unui bărbat, 61 de ani, din comuna Ion Luca Caragiale, bănuit de producerea şi comercializarea ilegală de băuturi alcoolice.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dâmboviţa.

În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat 1.742 de litri de băuturi alcoolice, trei instalaţii pentru fabricarea băuturilor alcoolice şi două agende cu însemnări referitoarele la sumele de bani încasate din comercializarea alcoolului, în perioada 2011-2015.

De asemenea, a fost ridicată şi o armă de tir sportiv, cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm., prevăzută cu lunetă, şi o cutie de 84 de capse din plumb.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de producere şi comercializare ilegală de băuturi alcoolice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, poliţiştii au efectuat 11 controale la agenţi economici din Moreni şi din comuna Ion Luca Caragiale, din judeţul Dâmboviţa, iar, pentru neregulile constatate, au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, în valoare totală de 9.000 de lei şi au confiscat produse accizabile, în valoare de 2.350 de lei.

La activităţi au participat şi reprezentanţi ai Autorităţii Vamale Prahova şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro