UPDATE: Uite ce bine funcţionează alianţa USL în Dâmboviţa! Casa primarului PSD din Bilciureşti a fost incendiată de un candidat PNL la Consiliul Local. Poliţiştii au prins autorul, care a fost arestat preventiv pentru 29 de zile!

Distribuie:

 

Incendiul a izbucnit în timp ce niciunul din membrii familiei edilului nu era acasă. Oamenii au sărit imediat în ajutor, însă a fost nevoie de trei echipje de pompieri pentru a domolii flăcările  care s-au extins de la grajdurile cu animale la acoperişul casei. Oamenii bănuiau că focul a fost pus intenţionat. A fost nevoie şi de intervenția a două ambulanţe pentru a acorda îngrijiri medicale  soţiei primarului care a leşinat, dar şi unor bărbăţi care s-au rănit în timp ce încercau să dea o mână de ajutor.

La faţa locului au sosit şi mai multe echipaje de poliţie, dar şi criminaliştii  care au demarat o anchetă pentru a stabilii împrejurările în care a izbucnit inceniul. Concluzia pompierilor este că focul a fost pus intenţionat. Oamenii legii caută acum incendiatorul sau incendiatorii.

UPDATE:

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul în cazul incendierii locuinţei din comuna Bilciureşti, faptă săvârşită în noaptea de 08/09.06.2012,  în persoana numitului E.C., de 65 ani, din comuna Bilciureşti, faţă de care Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a confirmat începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă.

Susnumitul a fost prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE:

In noaptea de 9/10 iunie ,  magistratul Judecatoriei Targoviste  a admis propunerea de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile . Inculpatul a declarat recurs impotriva masurii arestarii preventive , ce urmeaza a fi solutionata la Tribunalul Dambovita .

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro