Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Turist în stop cardio-respirator, nu a mai putut fi salvat

În data de 4 August 2014 în jurul orei 15:10 am fost anuntați de către serviciul integrat 112 că în zona “Lunca Padinii” se afla un turist căzut la pământ ce se află în stop cardio-respirator.
O echipă formată din 3 salvatori montani (Deaconescu Gheorghe – Sef Serviciu Public Județean Salvamont Dâmbovița, Axinia Ciprian – salvator montan, Oprea Bogdan – aspirant) s-a deplasat de urgență la fața locului ajungând la victimă în aproximativ 5 minute, echipa de salvatori montani fiind însoțită de Jandarmeria Montană și Poliția din zona Montană.
Ajunși la fata locului am găsit o persoană în vârstă de 62 ani, inconstientă ce nu prezentă semne vitale de viață. În următoarele minute s-a încercat resuscitarea victimei efectuând masajul cardiac, însă în ciuda eforturilor salvatorilor viața turistului nu a putut fi salvată.
Ulterior a ajuns la fața locului un echipaj al ambulanței de la Spitalul Județean Târgoviște care a constatat decesul turistului, urmând ca mai apoi poliția criminalistică și medicină legală să transporte victima pentru stabilirea cauzei morții la Târgoviște.
IMG_0734
IMG_0736
IMG_0738
IMG_0739
IMG_0742
IMG_0743
Distribuie:

2 thoughts on “Turist în stop cardio-respirator, nu a mai putut fi salvat

  1. Salvarea trebuie să ajungă în 5 minute nu salvamontiștii putea fi salvat dacă ați fi trimis un echipaj cu un defibrilator dar ce sa faci asta e România cu medici ei șpăgari

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media