Trei turiști care se aflau în dificultate în Masivul Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani

Duminică, 26 octombrie a.c., în urma unui apel telefonic un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Zănoaga, a intervenit în zona Podul cu Flori din Masivul Montan Bucegi pentru sprijinirea a 3 turiști  care nu au mai putut continua deplasarea spre Dichiu din cauza producerii unei defecțiuni tehnice la autovehicul și a drumului impracticabil.

În urma acțiunii jandarmilor montani, cei 3 bărbați, cu vârsta cuprinsă între 24 și 30 ani din Municipiul București a fost preluați și conduși în siguranță până la Dichiu, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.058037  / 0749.034639  pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

 

        

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Trei turiști care se aflau în dificultate în Masivul Bucegi, au fost sprijiniți de jandarmii montani

 • 28 octombrie 2014 at 20:31
  Permalink

  Pana nu se stabileste, LA NIVEL NATIONAL, fiecare ce atributii are, tot intr-o asa ametzeala o sa se bata cap in cap unii cu altii. Respectiv, salvamontul o sa mearga la impins de masini si dezapeziri, iar jandarmii la salvat de turisti. Ceea ce-i trist, este faptul ca fiecare se baga unde nu-i treaba lui. Salvamontul nu este abilitat sa-si bage nasul in treaba jandarmeriei si invers. Mai exista inca o problema aici, la Targoviste sunt shefi ai jandarmeriei care-i fortzeaza (cred) pe angajatii din munte sa-si asume actiuni care nu-i priveste si pt care nu au pregatire. Oricum, nici salvamontul nu se descurca mai bine sa gestioneze situatia in zona

  Reply
 • 28 octombrie 2014 at 17:54
  Permalink

  Ca ei „a fost ca e sub 50”,ca au fost ca erau 3,important este ca EI AU FOST acolo cand era trebuinta de ajutor ,pe cand ALTII platiti sa fie acolo (tot de la buget) nu se regasesc deloc in acea zona.Desigur ,de cei de la SALVAMONT este vorba ,poate aud si cei care i-au angajat ,sa stie pe ce oameni se „bazeaza.”

  Reply
 • 27 octombrie 2014 at 10:41
  Permalink

  corect! :))) ne cerem scuze ca nu am verificat comunicatul! asa ne-au comunicat jandarmii. ei stiu cu numaratul…

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro