Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Joi, Camera de Comerț organizează Gala Topului Firmelor din județul Dâmbovița!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița continuă tradiția organizării Galei Topului Firmelor din județul Dâmbovița, eveniment ce va avea loc joi, 30 octombrie. Pentru al 21-lea an consecutiv, Camera a editat Catalogul Topul Firmelor -Dâmbovița 2013, care cuprinde 689 de firme din județ, cu rezultatele economice cele mai bune la nivelul anului trecut. La întocmirea clasamentului au participat 8078 de societăți.

Misiunea noastră este de a evidenția firmele din județul Dâmbovița care prin tenacitate, ambiție și flexibilitate în activitate, susținute de un management modern, au reușit să crească valoarea economiei în anul 2013. a precizat Gelu Rusescu, președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Catalogul editat la Dâmbovița va ajunge prin intermediul camerelor de comerț, instituțiilor economice și ambasade în întreaga țară, dar și în străinătate.

Conform datelor Camerei de Comerț, în județul Dâmbovița sunt înmatriculate 13.093 de firme și 10.736 de persoane fizice. cele mai mari creșteri în anul 2013 au cunoscut ramurile: fabricarea echipamentelor electrice, prelucrarea lemnului, fabricarea produselor chimice.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media