ortooxacell kiss2022.gif Flax

Premieră: Doi sportivi târgovişteni, în lotul României pentru Mondialele de Karate Interstiluri WKF

Lavinia Olteanu şi Cristian Mihaieş vor participa la competiţia ce va avea loc în perioada 5-9 noiembrie, la Bremen – Germania. Premiera constă în faptul că este prima competiţie interstiluri la acest nivel la care participă cei doi.  “A fost cea mai frumoasă surpriză. Nu mă aşteptam, dar totuşi mulţumesc pentru încrederea acordată celor care au considerat că trebuie să merg acolo şi să reprezint frumoasa noastră ţară, România” este mesajul Laviniei Olteanu. Ea mai are două titluri de campioană mondială, însă pe stilul Shito Ryu, obţinute în 2002, la individual şi cu echipa. Iar în 2012 a ieşit vicecampioană mondială.

Lavinia Olteanu va participa la proba kata senioare, iar Cristian Mihaieş la kumite seniori, categotia -67kg. “Rezultatele  foarte bune înregistrate în acest an şi forma fizică îi califică pe cei doi la această competiţie”, explică Ionuţ Munteanu, antrenorul lor de la CS Târgovişte.

Lavinia a reuşit anul acesta să obţină titlurile de campioană naţională la kata senioare, pe stilul Shito Ryu, campioană naţională la kata senioare interstiluri, locul I la Cupa României interstiluri – senioare, locul I la Openul  Internaţional al României la Karate.

Cristian a obţinut în 2014: locul I la Campionatul Naţional Interstiluri Seniori, locul II la Cupa României la Karate şi locul II la Openul  Internaţional al României la Karate. “Campionatul naţional interstiluri a fost un obiectiv de-al meu de anul trecut. Anul acesta l-am depăşit. Pentru mine este ceva extraordinar să particip la Campionatul Mondial Interstiluri, mai mult de atât nu se poate”, spune sportivul ce consideră că experienţa acumulată în cei 20 de ani de karate este atuul său la Mondialele WKF din Germania.

Citeşte şi:

LAVINIA OLTEANU, UNA DINTRE CAMPIOANELE MONDIALE ALE TÂRGOVIŞTEI: „ARTELE MARŢIALE M-AU FORMAT”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media