Târgovișteancă evacuată din Spitalul Foișor, transformat în suport Covid. Femeia este operată și are dureri mari

Una dintre sutele de persoanele evacuate vineri seară din Spitalul Foişor din Capitală este o târgovișteancă. Femeia a fost operată miercuri, iar acum a fost  nevoită să plece acasă, deși are dureri mari, pentru care i se administra calmante. Se pare că, rudele acesteia au închiriat o dubă pentru a o transporta către casă, după ce a fost scoasă din salon pe targă. Femeia spune că decizia autorităților este o bătaie de joc la adresa pacienților.

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați din spital pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgenţă în spital pentru pacienţii COVID.

“Ordinul nu a fost transmis la ora 18:00, ci cu câteva ore mai devreme. Avem nevoie de paturile de terapie intensivă, sunt 21 de locuri acolo, erau ocupate doar jumătate. La Pipera nu putem să facem terapie intensivă, acolo e pentru cazuri ușoare. Deja am semnat ordinele de detașare a personalului medical. Evacuarea se putea face mai devreme, dar a trebuit dusă muncă de lămurire cu conducerea spitalului. Medicii de acolo au decis cine pleacă acasă”, a declarat Arafat după începerea proedurilor de evacuare, fără precedent în România.

sursa foto: Antena 3

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro