Reacția deputatului Carmen Holban după incredibila evacuare a pacienților de la Foișor

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați din spital, vineri seara, pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgenţă în spital pentru pacienţii COVID. Mulți dintre cei mutați erau operați recent și acuzau dureri post operatorii. Deputatul Carmen Holban spune că situația dovedește lipsa de umanitate și empatie a autorităților față de oamenii în suferință.

Este inadmisibil ce se întâmplă acum în București.

O târgovișteancă operată și aflată în recuperare la Spitalul Foișor din capitală a fost scoasă pe o targă improvizată din unitatea sanitară. În această situație se regăsesc toți pacienții de la Foișor. Asta pentru că membrii Executivului și alți factori de decizie, printre care și Raed Arafat, au hotărât, în această seară, să transforme Spitalul Foișor în spital suport Covid.
Fără niciun anunț prealabil, fără nicio înștiințare. Asta arată încă o dată haosul provocat de cei care ne conduc acum!
Oamenii nu mai reprezintă nimic pentru acest Guvern iresponsabil. Nu au niciun pic de empatie pentru pacienții abia scoși de pe mesele de operații. Nu este uman ca acești oameni să fie tratați cu atâta indiferență! Este rușinos ce face acest Guvern, este rușinos ce face Arafat.” a precizat Holban.
CITEȘTE și: Târgovișteancă evacuată din Spitalul Foișor, transformat în suport Covid. Femeia este operată și are dureri mari

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro