TÂRGOVIŞTE: O nuntă între blocuri i-a scos din minţi pe locatarii din micro 11

Un cort de nuntă, lăutari şi petecere mare! Cu asta s-au trezit astăzi locuitorilor blocurilor din Micro 11, zona Pieţei, încă din zorii zilei. Un cititor Gazeta Dâmboviţei ne-a declarat că zgomotul este asurzitor, iar muzica petrecerii  amplasate între blocuri face geamurile să vibreze. Zgomotul este asurzitor.

În zonă sunt câteva sute de apartamente ale căror locatari participă împotriva voinţei lor, la nuntă. Mai multe persoane au sunat la poliţie. Din spusele oamenilor, doi agenţi au venit, au văzut şi au plecat. Cel mult au aplicat o amendă pentru tulburarea liniştii publice.

nunta2

: 4 ganduri despre “TÂRGOVIŞTE: O nuntă între blocuri i-a scos din minţi pe locatarii din micro 11

 • 27 iulie 2015 at 10:39
  Permalink

  Astfel de manifestari sunt frecvente in Targoviste. Mergand mai departe, suspectez chiar un soi de „cardasie” intre agentii de politie si antisocialii care inteleg ca toata lumea trebuie sa fie ca ei. Spun asta, pentru ca mi s-a intamplat sa chem politia – era 12 noaptea- iar agentii nici nu au coborat din masina. Rezultatul? Nimic.

  Reply
 • 25 iulie 2015 at 18:10
  Permalink

  Dar ce vreti ba frate? E nunta pana la urma dq,!! Voi daca erati in locul lor nu mai spune-ati aaa dq!!

  Reply
 • 25 iulie 2015 at 17:37
  Permalink

  Care Politie ? Suntem in UE doar cu numele in rest tiganie curata !

  Reply
 • 25 iulie 2015 at 17:16
  Permalink

  Este ora 17.10 si in continuare se aude “muzica” ! Ce bine ca locuiesc langa sc 9 ….nu vibreaza geamul! Multumim din inima politiei!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro