Ursul s-a mutat în sudul județului! În această dimineață alerga pe străzile din Corbii Mari

Fugărit din Petrești, ursul a ajuns la Corbii Mari. Animalul a fost filmat în această dimineață pe străzile din satul Ungureni. Autoritățile locale le-au spus oamenilor să fie atenți și să-i supravegheze pe cei mici.

În satul Ungureni a fost văzut un urs, în acest moment ursul se află în pădurea de lângă ” podul de fier”de peste Argeș. Au fost anunțate autoritățile competente și se vor desfășura activități specifice de îndepărtare împreună cu Poliția, Jandarmeria și Asociația de Vânătoare. Vă rugăm să evitați deplasările pe jos în zonă și să supravegheați copiii.” a atenționat primarul localității, Ionuț Bănică.


Duminică nopatea  un urs a fost surprins de o cameră de supaveghere în timp ce alerga pe o stradă din Ionești, comuna Petrești.  Nu se știe dacă este același animal cu cel care a atacat și mâncat mai mulți câini la Gura Foii și pentru care Ministerul Mediului a emis autorizație de vânătoare. După emiterea autorizației, ursul de la Gura Foii nu a găsit de vânători și nici nu a mai atacat în zonă.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic