Primăria Răzvad a obținut o finanțare egală cu bugetul de investiții al localității pe 10 ani

Primăria Răzvad a semnat, cu Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare în valoare de aproximativ 200 de milioane de lei. Este vorba despre  extinderea rețelei de canalizare în  satele Răzvad și Valea Voievozilor, în valoare de 14.383.233 lei și extinderea rețelei de apă potabilă în satul Gorgota, în valoare de 5.345.261 lei. Ambele proiecte au incluse și racordurile până la limita fiecărei proprietăți.

Toată această sumă ar însemna bugetul comunei de investiții pe 10 ani! Este un capitol foarte important început în acest mandat, menit să aducă un nivel de trai decent pentru locuitorii acestei comune. Următoarea etapa va fi procedura achiziției publice. Mulțumesc M.D.R.A.P. și Guvernului României pentru această alocare, dar și Consiliului Județean Dâmbovița pentru întreg sprijinul acordat!” a declarat Emanuel Spătaru, primaru Comunei Răzvad. 


Gorgota era ultimul sat fără rețea de apă al localității. Extinderea, prevăzută în contractul cu Ministerul Dezvoltării, pentru rețeau de canalizare acoperă aproximativ 50% din suprafață comunei. Restul sistemului decanalizare este prins la finanțare prin programul POS II de Mediu, al Companie de Apă Târgoviște Dâmbovița.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca