Primăria Răzvad a obținut o finanțare egală cu bugetul de investiții al localității pe 10 ani

Primăria Răzvad a semnat, cu Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare în valoare de aproximativ 200 de milioane de lei. Este vorba despre  extinderea rețelei de canalizare în  satele Răzvad și Valea Voievozilor, în valoare de 14.383.233 lei și extinderea rețelei de apă potabilă în satul Gorgota, în valoare de 5.345.261 lei. Ambele proiecte au incluse și racordurile până la limita fiecărei proprietăți.

Toată această sumă ar însemna bugetul comunei de investiții pe 10 ani! Este un capitol foarte important început în acest mandat, menit să aducă un nivel de trai decent pentru locuitorii acestei comune. Următoarea etapa va fi procedura achiziției publice. Mulțumesc M.D.R.A.P. și Guvernului României pentru această alocare, dar și Consiliului Județean Dâmbovița pentru întreg sprijinul acordat!” a declarat Emanuel Spătaru, primaru Comunei Răzvad. 

Gorgota era ultimul sat fără rețea de apă al localității. Extinderea, prevăzută în contractul cu Ministerul Dezvoltării, pentru rețeau de canalizare acoperă aproximativ 50% din suprafață comunei. Restul sistemului decanalizare este prins la finanțare prin programul POS II de Mediu, al Companie de Apă Târgoviște Dâmbovița.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro