S-au luat măsuri preventive împotriva bărbatului reținut pentru instigare publică la protestele din 29 – 30 martie

Față de bărbatul de 39 de ani, reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare publică, faptă prevăzută de art. 368 din Codul Penal, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, acesta având obligația de a nu purta arme și de a nu participa la manifestări sportive, culturale sau adunări publice, a transmis, în această seară, IPJ Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 29 martie a.c., s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare publică, fapta prevăzută de art. 368 din Codul Penal.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în zilele de 28 și 29 martie a.c., , în contextul protestelor organizate împotriva măsurilor impuse pentru limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2, acesta ar fi postat pe o rețea de socializare mai multe mesaje prin care ar fi instigat la acte de violență împotriva forțelor de ordine, la acte de distrugere a unor bunuri, precum și la nerespectare a măsurilor impuse pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. VEZI MESAJELE AICI.

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro