Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Profesoară a Universității Valahia, arestată preventiv pentru luare de mită

Prof. univ. dr. Ștefania Zlate, cadru  al Universității Valahia din Târgoviște, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. Aceasta a fost prinsă în flagrant că a luat 4000 de lei de la un denunțător.

zlate

În data de 27.06.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară și au prins-o în flagrant pe Z.Ș., profesor în cadrul unei instituţii de învăţământ superior din Târgoviște, care a primit cu titlu de mită suma de 4000 lei de la o denunțătoare.
În fapt, urmare a unor date obținute de lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, a fost înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. În baza ordonanțelor de delegare, lucrătorii S.J.A. Dâmbovița, cu participarea procurorului de caz, au organizat și desfășurat acțiunea de prindere în flagrant a numitei Z.Ș. care a pretins și, ulterior, a primit suma de 4000 lei pentru a transmite candidaților subiectele la examenul pentru obținerea gradului didactic II pentru educatori.
De asemenea, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bușteni și Secăria, județul Prahova.

Distribuie:

One thought on “Profesoară a Universității Valahia, arestată preventiv pentru luare de mită

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media