Ministrul Fondurilor Europene, prezent la Târgoviște pentru a discuta cu autoritățile dâmbovițene programele europene 2014-2020

Reprezentanții autorităților publice locale și județene, ai mediului privat din Dâmbovița, politicieni și directori de deconcentrate participă astăzi la o dezbatere pe programele cu finanțare din fonduri europene, prezentate de ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat și Mircea Bodolan, din partea Autorității de Management.
Sunt prezentate oportunitățile de finanțare pe Programul Operațional Regional, Programul Național de Dezvoltare Rurală, Programul Operațional Infrastructură Mare  și Programul Operațional capital uman.
Spre deosebire de perioada 2007-2013, proiectele se vor depune acum în format electronic, iar pentru anumite activități din proiect, așa cum a ținut să precizeze ministrul Nica, vor fi acceptate la plată facturi fără documente justificative.

În acest moment, primarii și șefii de instituții solicită reprezentanților ministerului și ADR Sud Muntenia informații pe axele pe care vor să depună proiecte.
De la dezbaterea programelor cu bani europeni, ministrul Nica va merge la Pucioasa, pentru a participa, alături de președintele CJD, Adrian Țuțuianu, la inaugurarea stației de epurare. WP_20150629_001WP_20150629_008WP_20150629_006WP_20150629_002


Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro