Polițiștii au reținut încă un bărbat acuzat de furt de catalizatoare! Complicii au fost prinși în timpul unei razii de noapte

Trei persoane au fost reținute pe 29 martie  de polițiștii din Târgoviște, suspecți de furtul unor catalizatoare auto. Totul a plecat de la sesizarea unui târgoviștean care a anunțat poliția că i-a fost sustras catalizatorul de la mașina personală. Cum polițiștii erau în teren pentru verificarea modului în care se respectă măsurile stabilite prin ordonanța militară, au reușit să intercepteze, în jurul orei 3:00, un autoturism în care se aflau doi bărbați din Dâmbovița (de 30, respectiv 35 de ani) și o femeie din Teleorman (de 30 de ani). În autoturism au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a fi utilizate la sustragerea de componente auto, respectiv catalizatoare auto.

Polițiștii au reușit să probeze 6 fapte săvârșite de cei doi bărbați, ce au fost reținuți 24 de ore și vor fi conduși cu propunere de arestare preventivă. Cei doi bărbați pentru furt calificat, iar tânăra pentru complicitate va fi cercetată în stare de libertate.

Astăzi, încă  o persoană, complice a celor doi a fost reținută de polițiști. Bărbatul a fost depus în Centrul de detenție al IPJ Dâmbovița.


Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro